Нацполіція України та адміністрація по боротьбі з наркотиками Мін’юсту США підписали Меморандум про співпрацю. В результаті українські силовики отримали сім автомобілів та іншу техніку.

У рамках процесу взаємодії України і США оперативники кількох підрозділів Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України отримали від іноземних партнерів прибори нічного бачення, тактичний телескоп, інфрачервону камеру, фото- відео- та оргтехніку на суму понад півтора мільйона гривень.

Нацполіція України та Адміністрація по боротьбі з наркотиками США підписали Меморандум про співпрацю

Нацполіція України 🇺🇦 та Адміністрація по боротьбі з наркотиками Мін’юсту США 🇺🇸 підписали Меморандум про співпрацюУ рамках процесу взаємодії України і США оперативники кількох підрозділів Департамент протидії наркозлочинності Національної поліції України отримали від іноземних партнерів прибори нічного бачення, тактичний телескоп, інфрачервону камеру, фото- відео- та оргтехніку на суму понад півтора мільйона гривень. Також вітчизняні поліцейські отримали 7 позашляховиків для потреб підрозділів у регіонах. Автомобілі використовуватимуться під час документування організованих груп наркоділків з міжрегіональними й міжнародними звʼязками.Арсен Аваков Національна поліція України Сергій Князєв Вячеслав АброськинU.S. Embassy Kyiv Ukraine #новини #поліція #МВС

 

https://www.facebook.com/mvs.gov.ua/videos/1759065840846766/

Джерело: mashyna.com.ua