КИЇВ. 9 червня. УНН. На сході України, зокрема у Новоайдарському районі, почастішали випадки викрадення людей, мародерства, крадіжок побутової техніки і продуктів харчування. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу руху «Південний схід». 

«У Новоайдарському районі почастішали випадки викрадення людей, мародерства, крадіжок побутової техніки і продуктів харчування; кількість зниклих вже досягло 10 осіб. Жертвою одного з таких викрадень став голова суду Новоайдарського району Лободюк. Ймовірно, викрадачами є бойовики з націоналістичного збройного формування «Дніпро». Пересуваються вони на легкових автомобілях, вилучених у місцевих жителів (один з автомобілів — ВАЗ 2109). За наявною інформацією, дані особи в одному з випадків називали себе представниками Донського козацтва», — сказано у повідомленні прес-служби.

Також повідомляється, що у місті Сватове представники Національної гвардії і «Правого сектору» при потуранні місцевої міліції, викрадають чоловіків призовного віку. Незгодних і тих, хто чинить опір, б’ють металевими прутами, також відомі випадки насильства щодо жінок. Представники «Правого сектора» відбирають у місцевих жителів автотранспорт, побутову техніку та продукти харчування.

«Неспокійно і в обласному центрі. Минулої ночі в аеропорту Луганська були чутні вибухи снарядів і стрілянина з автоматичної зброї. Як виявилося, представники української армії в результаті плутанини в повній дезорієнтації відкрили безладний вогонь, яким знищили електричну підстанцію, що живить аеропорт», — йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, аеропорт знеструмлений через підрив бойовиками підстанцій, через які здійснювалося енергопостачання об’єкта.

Нагадаємо, 9 червня керівництво самопроголошеної Луганської народної республіки закрило аеропорт в Луганську.

За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», міжнародний аеропорт «Луганськ» знаходиться під повним контролем українських силовиків.

document.write(«»);