Українська авіація завдала удару по колишній спецшколі в селищі Гольмівський (Горлівка), де знаходиться штаб бойовиків під керівництво Олександра Філіппова, іменованого «горлівським Че Геварою».

Про це повідомляє Gorlovka.ua з посиланням на місцевих жителів.

«Перший снаряд прийшов у електропідстанцію, розташовану недалеко від спецшколи, а другий прийшовся в поле. Зараз у селищі немає електрики», — зазначає видання.

Мобільний зв’язок в даному районі працює з перебоями, тому подробиці події практично відсутні.

Нагадаємо, озброєна група людей під керівництвом Олександра Філіппова (організатора і активного учасника проросійських мітингів на площі перед Горлівською міськрадою) створила свій штаб на території порожньої будівлі Гольмівської спецшколи-інтернату.

Раніше ця ж група захоплювала будівлю Микитівської райадміністрації, де повісила прапор терористичної організації «ДНР», але пробула там всього лише ніч, після чого пішла без пояснення.

Як пишуть «Новости Донбасса», за даними жителів селища Гольмівський, на території спецшколи знаходилося близько 30 озброєних людей. Від міської і селищної влади вони вимагали провести в будівлю електроенергію та воду.

document.write(«»);