12_boiATOЗа даними розвідки, точні координати розташування позицій силовиків терористи отримують завдяки російським супутникам.

На Сході біля українського кордону активізувалися переміщення військової техніки та підрозділів Збройних сил Російської Федерації, а терористи готуються до провокацій проти мирного населення з використанням установок «Град». Дві установки залпового вогню вже помічені біля села Родинське Красноармійської міськради — у районі кладовища, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30.

 

Минулої ночі терористи почали обстрілювати військових на одному з блокпостів у Луганську. Попри те, що кількість бойовиків дещо перевищувала сили АТО, регулярні сили вийшли з бою переможцями: 30 терористів було знищено і лише один український військовий був поранений.

Саме під час бою у штабі АТО з’явилась приголомшлива інформація, що бойовики готуються обстріляти територію Луганщини системами «Град» та мінують селища області, аби потім звинуватити у руйнуваннях та смертях українську армію. Того, що вибухівка у багатьох містах вже закладена, не приховують і самі бойовики.

«На дальній магазин поклали дві 120-х міни, одну на дах, одну біля входу в магазин», — стверджують терористи.

За минулу добу, сили АТО загалом знищили біля 80 терористів. Щоправда, є і неприємний момент: знищені загони бойовиків поновлюються новими диверсантами. Про таке поповнення сьогодні заявили аналітики з «Інформаційного спротиву».

 

А, тим часом, українська розвідка встановила, що точні координати розташування українських позицій терористи отримують завдяки російським супутникам.

 

document.write(«»);