Зіткнулися 2 автобуси з України та Польщі в Німеччині: 9 загиблих, 40 травмованихКілька автобусів зіткнулися в ніч на суботу, 19 липня 2014 року, на шосе неподалік Дрездена, в результаті чого загинули дев’ятеро людей. Ще 40 людей постраждали, передає Корреспондент.net.

За словами німецьких поліцейських, в дорожньо-транспортну пригоду потрапили польські автобус і маршрутка, а також автобус з України.

НП сталася на автобані А4. За попередніми даними, рейсовий автобус врізався на трасі в інший автобус, після чого пробив розділову огорожу і вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом.

На місці аварії працюють співробітники правоохоронних органів екстрених служб. Точні причини ДТП наразі не встановлені.

Як уточнює УНІАН, трагедія сталася близько 2 години ночі в суботу, 19 липня.

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили інформацію про те, що в Дрездені у дорожньо-транспортну пригоду потрапив автобус з українськими туристами. Зараз консул виїхав на місце події.

МЗС України перевіряє, чи є серед загиблих українці.

«Громадянство загиблих встановлюється», — повідомив «Інтерфакс-Україна»заступник директора департаменту інформаційної політики МЗС Василь Зварич.

За неперевіреною інформацією, більшість загиблих — пасажири польського мікроавтобуса.

5 червня внаслідок ДТП з мікроавтобусом на автомагістралі A4 в Опольському воєводстві на заході Польщі загинуло 7 громадян України.

10 лютого на трасі між Варшавою та Любліном в ДТП потрапив рейсовий автобус «Познань – Коломия». Загинули українець, водій автобуса, і польський громадянин, який керував легковим автомобілем. Ще 11 осіб було ушпиталено.

document.write(«»);