Американський концерн GM скоро почне випускати на своєму заводі в Узбекистані новий бюджетний кросовер Ravon. Він буде продаватися і в Україні, пише ельАвто.

По суті, кросовер Ravon – це модернізована версія міні-кросовера Chevrolet Tracker, яка підготовлена для деяких ринків, в тому числі і для українського ринку. Під капотом у Ravon буде знаходитися 1,8-л бензиновий двигун потужністю 140 к.с., що, погодьтеся, зовсім непогано для такого «малюка». Але найцікавіше, що двигун буде працювати в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Це повинно привернути до нього багато покупців.

Динамічні характеристики його, на жаль, нам не відомі. Зате ми знаємо, що у нього витрата палива складе 8,1 л на 100 км шляху. Що ж, це не найекономічніший компактний кросовер, але зате у нього є інші переваги, гарантовані GM: надійність, практичність, довговічність, непогане обладнання, доступна ціна. В якості опції покупцям запропонують камеру заднього виду, навігацію, 7-дюймовий дисплей, систему курсової стійкості. Але ми впевнені, що це далеко не повний список опцій.

Офіційна прем’єра кросовера Ravon відбудеться вже в поточному місяці. Його продажі повинні початися незабаром після цього. Скільки він буде коштувати – поки не відомо. З чуток, його запропонують за зовсім невелику ціну.