Всі представлені в списку учасники відмінно проявили себе на краш-тестах, і володіють різними системами безпеки.

Автомобіль Toyota Camry очолив рейтинг найбезпечніших автомобілів 2018 року. У краш-тесті NHTSA бізнес-седан показав відмінні результати. Крім цього, за співвідношенням ціна – якість автомобіль також може вважатися кращим. Уже в базовій комплектації він володіє великою кількістю систем безпеки.

На другому місці списку Mazda CX-9. У всіх краш-тестах автомобіль заробив за п’ять зірок. Серед систем безпеки в комплектації машини є контроль за сліпими зонами, камера заднього виду, а також адаптивний круїз-контроль.

Третє місце зайняв Subaru WRX 2018. У автомобіля доступні багато вдосконалені системи допомоги водієві, наприклад, попередження про виїзд зі смуги руху і допомогу в русі в заданій смузі.

Передостаннє місце зайняв південнокорейський автомобіль KIA Optima. У модель входить стандартне обладнання для забезпечення безпеки, таке як датчики паркування і оповіщення про задньому поперечному русі.

І на останньому місці MINI Cooper Countryman, добре показав себе в усіх краш-тестах IIHS. Компактна модель оснащується системою контролю втомою водієві і адаптивним круїз-контролем.

Джерело: mmr.net.ua