мото ДТП Державтоінспекція столиці знову звертає увагу водіїв двоколісного транспорту на те, що за їх участю знову і знову трапляються дорожні пригоди з важкими наслідками. Так, лише в п’ятницю 17 серпня, на дорогах Києва травмовано трьох водіїв мотоциклів та одного пасажира. Причому акцентуємо увагу, що травми у цієї категорії водіїв, як правило, дуже важкі.

На початку третьої години дня на вулиці Закревського, 15 сталось зіткнення автомобіля «Міцубісі» з мотоциклом «Кавасакі». В результаті цієї пригоди, водій та пасажир «Кавасакі» з переломами кінцівок та іншими важкими травмами опинились в лікарні. А близько опівночі на Броварському проспекті неподалік станції метро Гідропарк сталось ще одне зіткнення знову ж таки потужного «Кавасакі» з легковиком «Хонда». Попередньо з’ясовано, що легковик та два мотоцикли рухались Броварським проспектом у напрямку метро Лівобережна. В якийсь момент один із мотоциклів, на великій швидкості врізався у «Хонду». Від удару двоколісна машина розбилась вщент і розлетілась на значній відстані по дорозі. Не зміг впоратись з керуванням також водій ще одного мотоцикла, що рухався слідом. Обидва водіїв у важкому стані опинились в лікарні. Обставини та причини цих пригод встановлюються.

Але як би там не було, не буде зайвим нагадати всім водіям про уважність, обережність та правильний вибір швидкості. Це стосується всіх, і передусім водіїв двоколісних машин, оскільки вони у випадку скоєння пригоди практично не захищені нічим.

document.write(«»);