Американський автомобільний аукціон IAAI добре знайомий українським автомобілістам, які вже встигли долучитися до покупки транспортних засобів у відомій компанії. Тепер організація відкрила своє офіційне представництво IAA Motors Ukraine на нашому ринку, пише Автоцентр.

З цієї нагоди в Києві пройшла конференція, де у гостей була можливість дізнатися інформацію про роботу представництва і отримати відповіді на питання, що цікавлять.

«IAAI – найбільший аукціон старих автомобілів в США, і варіанти, які ми пропонуємо, дуже популярні в Україні, оскільки у вас є великий попит на комфортний транспорт. Автомобілі, які ми пропонуємо, якісно укомплектовані: з автоматичними трансмісіями, регульованими сидіннями і навіть з панорамним дахом. Українцям купувати автомобілі з Америки досить вигідно, тому багато хто привозить їх сюди, ремонтують і можуть використовувати ще багато років. Це хороша можливість придбати якісний автомобіль за доступною ціною», – поділився Ден Оскарсон, віце-президент IAA Motors.

Автомобілі з незначними ушкодженнями, які не вимагають серйозних капіталовкладень, надходять на аукціони IAAI від страхових компаній, прокатних автопарків та інших великих продавців транспорту.

Компанія бачить великий потенціал в українському ринку і розуміє важливість присутності тут для задоволення попиту в зростаючому секторі старих автомобілів. Після спрощення законодавчої бази щодо ввезення автомобілів з-за кордону інтерес українців до IAA помітно виріс. І завдяки співпраці аукціону IAAI і IAA Motors, тепер IAAI має офіційного представника на території України, який допоможе покупцям безпечно придбати, доставити, розмитнити і при необхідності відремонтувати автомобілі з США.

Представники організації розповіли про свою компанію і поділилися інформацією про нововведення і ефективні інструменти, покликаних полегшити процес вибору, покупки і доставки автомобілів в Україну.