Збройні сили України отримали 14 бронеавтомобілів “Варта” виробництва українського підприємства “Українська бронетехніка”. Відповідне відео розмістило підприємство на своєму YouTube каналі, пише #ШОТАМ.

Які їхні переваги?

“Варта” – бронеавтомобіль з колісною формулою 4×4. Машина створена спеціально для поліції особливого призначення КОРД та сил спеціальних операцій Національної гвардії України.

7 грудня 2015 року бронемашина була вперше представлена міністром МВС як перспективний автомобіль для Нацгвардії та поліції особливого призначення.

Автомобіль комплектується двигуном ЯМЗ потужністю 270 к.с. Застосовуються безкамерні шини Continental.

Що варто знати про підприємство “Українська Бронетехніка”?

Конструкторсько-виробниче підприємство ТОВ “Українська Бронетехніка” має великий досвід роботи в оборонній промисловості, в першу чергу для задоволення потреб Збройних Сил України. Виробляють спеціалізовані броньовані автомобілі ВАРТА для перевезення особового складу, а також займаються розробкою та виробництвом продукції оборонного призначення для внутрішніх та зовнішніх ринків.

ТОВ “Українська Бронетехніка” спеціалізується на виробництві спеціалізованої броньованої техніки, автомобілів швидкої медичної допомоги, польових кухонь, польових військових частин та артилерії.