У березні поточного року на автошоу в Женеві відбулася світова прем’єра нового Tucson – сміливого і спортивного компактного позашляховика від HYUNDAI, пише autopalace.com.ua.  
Абсолютно новий Tucson зможе здивувати найвибагливішого покупця. Цей спортивний кросовер отримав більш гладкі лінії корпусу і характерну для Hyundai решітку радіатора. Побудований на абсолютно новій платформі, автомобіль має оптимізований простір кабіни для пасажирів і суттєві 513 літрів об’єму багажника. Високоякісні матеріали і ергономічне розташування приладів гарантують кожному пасажиру подорож у вишуканій атмосфері.  
Довжина новинки становить 4475 мм (на 65 мм більше попередника), ширина – 1850 (+30 мм), висота – 1645 (на 15 мм менше, ніж було), колісна база – 2670 (+30 мм).  
З точки зору безпеки, Hyundai Tucson є одним з найбільш оснащених автомобілів у своєму сегменті: він обладнаний численними активними допоміжними електронними системами для управління. Зокрема, має систему автономного аварійного гальмування, систему контролю положення автомобіля щодо дорожньої розмітки, систему контролю сліпих зон і допомоги при виїзді з парковки заднім ходом, систему інформування про перевищення швидкості і активний капот, який піднімається і захищає пішоходів при зіткненні.  
У Європі новий Tucson буде запропонований з двома бензиновими двигунами: 132-сильний 1.6 GDI з 6-ступінчастою МКПП і 175-сильний 1.6 T-GDI з МКПП або опціональним «роботом” 7DCT. Також для любителів Hyundai будуть запропоновані 3 дизельних двигуни: об’ємом 1.7 л потужністю 115 к.с. і 2-літрові (136 і 186 к.с.); 115-сильний агрегат поєднується тільки з механічною трансмісією, а обидва дволітрові можуть бути опціонально оснащені 6-ступінчастою АКПП. Всі двигуни відповідають нормам викидів Євро-6.  
В Україні новий Hyundai Tucson очікується влітку цього року.

document.write(«»);