Міністерство внутрішніх справ оголосило результати голосування українців за дизайн оформлення нових патрульних автомобілів для дорожньої поліції
За результатами голосування переможцем визнаний дизайн № 4 (фото поряд із заголовком — Ред.), повідомляє прес-служба відомства.
«Упродовж минулого тижня громадяни мали змогу голосувати на сайті МВС та у соціальних мережах за той зразок оформлення патрульного автомобіля, який їм сподобався найбільше. В опитуванні взяли участь майже 34,5 тисячі респондентів. За результатами голосування переможцями визнано дизайн № 4 та № 6», — йдеться у повідомленні. «Срібний» призер симпатій громадськості.
У прес-службі МВС зазначили, що до створення нового дизайну долучилися експерти з питань графічного оформлення, а також представники кількох підрозділів МВС.
Крім того, робоча група працюватиме над ще однією графічною схемою, за якою оформлятимуть автомобілі для дорожньої поліції. Зокрема, до складу групи увійдуть представники кількох підрозділів МВС – Державного науково-дослідного інституту, Центру безпеки дорожнього руху тощо.
Члени робочої групи планують створити дизайн патрульного автомобіля на основі дизайнів-переможців. При створенні графічної схеми врахують такі нюанси, як кольорова гама, зручність читання шрифтів тощо. У такому дизайнерському рішенні будуть оформлені автомобілі підрозділів патрульної служби, які охоронятимуть правопорядок у містах.
Нагадаємо, у березні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив «Голосування симпатій» із вибору найкращого маркування нових патрульних автомобілів. Проголосувати за найкращий варіант можна було на сайті МВС, на сторінці відомства у мережі «Фейсбук» чи безпосередньо на Майдані Незалежності, де правоохоронці влаштували виставку патрульних авто з новим дизайном.

document.write(«»);