купить авто дешево

Останнім часом виробники авто переживають не найкращі часи. Обсяги продажів нових машин зменшилися в рази в порівнянні з періодом до кризи. Щоб триматися на плаву, багато автокомпаній пропонують своїм покупцям різноманітні акції, а також суттєві знижки на товар. Але не поспішайте брати кредити. Є й безліч інших секретів, які дозволять придбати новенький автомобіль за хорошою ціною.

Кожна автомобільна компанія має свій план-прогноз продажів на заданий період. Таким чином, часто, щоб досягти необхідних обсягів і виконати план, компанії виставляють авто за зниженими цінами. Причому в кожному салоні вартість на один і той же автомобіль буде різна. Тому моніторинг необхідний. І важливо встигнути в строк, адже періоди знижених цін тривають недовго. Зазвичай це кінець кожного місяця або кварталу. Також найчастіше машину можна купити дешевше взимку або влітку. Найоптимальніший час для покупки — це кінець року, оскільки саме в кінці року розпродають залишки авто поточного року і звільняють місце для нових.

Рекомендується приступати до пошуку бажаної марки за півроку до планованої покупки. Так ви зможете не поспішаючи вибрати кращий варіант з кращою ціною. Завдяки Інтернету регулярний моніторинг не стане проблематичним.

Щоб вчасно відслідковувати зниження цін, варто відправити дилеру на електронну пошту лист з повідомленням, що ви бажаєте отримувати інформацію про знижки і розпродажі.

Ніколи не купуйте машину, не порівнявши ціни на цю марку в інших автосалонах. Часом, така помилка обходиться дуже дорого.

Перед походом в салон варто скористатися конфігуратором, який багато автокомпанії пропонують на своїх сайтах в режимі онлайн. Завдяки ньому можна зібрати авто бажаної комплектації у відповідності зі своїми вподобаннями. Так ви дізнаєтеся його точну вартість і уникнете обману.

І нарешті, пам’ятайте, що моделі, які вже виставлені в салоні, набагато дорожче тих, які поставляють на замовлення.

document.write(«»);