Середньорозмірний кросовер Mitsubishi Pajero Sport нинішньої версії був представлений ще в 2015 році. Тобто моделі вже давно пора б оновиться, пише Автотема з посиланням на Carsweek.

Зарубіжні профільні видання опублікували «шпигунські» фотографії японського автомобіля і треба сказати, що це найперші подібні знімки нового Mitsubishi Pajero Sport. Повідомляється, що тестовий прототип 3-рядного кросовера був помічений в північній Швеції.

В даний час у нас мало інформації про конкретні зміни, які відбудуться з новою версією довгоочікуваної новинки. Судячи з опублікованих знімках, що зміни в зовнішньому вигляді будуть мінімальними.

Незважаючи на камуфляжну плівку, можна помітити нові задні ліхтарі і нові лінії кузова. У передній частині автомобіля розташований ряд фар дальнього світла, аналогічно тому, що ми бачимо на іншому кросовері марки – Eclipse Cross. Можливо зміниться і фальшрадіаторная грати, проте через камуфляжу зміни тепер розглянути неможливо.

З чуток інтер’єр японської новинки також зміниться не сильно. На момент старту продажів, Mitsubishi Pajero Sport можна буде запропонований з 2,4-літровим двигуном, що працює на бензині або дизелі. І оскільки світ, яким ми його знаємо, поступово стає електричним, з часом може з’явитися і гібридна версія среднеразмерного кросовера.

Очікується, що кросовер повернеться на автомобільні ринки Європи, ось тільки його назва може зміниться на Shogun Sport. Ми очікуємо, що оновлений Pajero Sport буде офіційно представлений в найближчі місяці.