У базі національного сертифікаційного органу з’явилися дані і фотографії компактного кросовера Chevrolet Tracker другого покоління, пише Автотема з посиланням на MotorPage.

Зовнішність автомобіля, в порівнянні з першим поколінням, змінилася кардинально. Силует нового Tracker став більш підтягнутим – за основу була взята стилістика універсала Chevrolet Orlando другого покоління, який випускається і продається поки тільки в Китаї. Змінилися і розміри автомобіля: 4270 міліметрів в довжину (+15 міліметрів) і 1791 міліметрів в ширину (+15 міліметрів). Колісна база також виросла на 15 міліметрів – 2570 на даний момент. До речі, кузов став нижче на цілих сім сантиметрів.

Що стосується силової установки, то під капотом нового Trackerрозміститься трициліндровий турбодвигун, скромним об’ємом в один літр і потужністю в 115 сил. Коробка передач – шестиступінчастий «робот» з двома зчепленнями. Не виключено, що для інших регіонів будуть запропоновані інші двигуни. До речі, якщо для китайського ринку автомобілі будуть збирати в Шанхаї, то для ринків США, Латинської Америки і Південно-Східної Азії складання автомобілів буде налагоджена в інших країнах.