Кількість непроданих машин у світі зростає з кожним роком. Що відбувається з автомобілями, які з якихось причин виявилися не затребувані споживачами? Вирішив розібратись УКРОП.

Рецесія триває. Те, що ви бачите в цій статті, – лише верхівка айсберга. Подібних автостоянок, забитих новенькими машинами, у світі ще чимало. Якщо ви думаєте, що це все фотошоп, ви помиляєтеся – всі знімки справжні.

Логічно було б оголосити знижки. Однак, автовиробники не йдуть на поступки. Вони хочуть повернути кожен долар, витрачений на створення цих машин. Крім того, якщо скинути пару тисяч доларів з кожного автомобіля, інші дорогі машини залишаться без покупця.

Ви бачите величезні майданчики з новісінькими машинами. Автомобільні компанії не можуть зупинити конвеєр, бо тоді доведеться закривати заводи і звільняти тисячі і тисячі працівників. У цьому випадку, до речі, почнеться ефект доміно – розоряться сталеливарні заводи, чия продукція використовується для виготовлення автомобільних корпусів, закриється купа інших підприємств, які виготовляють вузли та агрегати для машин.

 

 

 

document.write(«»);