Компанія «Audi» прийняла рішення інвестувати кошти в першу на європейській території модель міського автомобіля, пише Автотема з посиланням на Урядовий Кур’єр.

Продаж цієї новинки очікують вже в 2019 році. Процес розробки і випуску довірили компанії e.GO Mobile AG. В якості підрядника з питань передачі даних обрали компанію Cubic Telecom.

Цей стартап, отримав свою інвестиційну частку від компанії Audi, Qualcomm і деяких інших організацій, розмір яких склав 75 мільйонів євро. У списку партнерів проекту Panasonic та Volkswagen.

В автомобілях на електричній тязі e.Go Life запланована установка платформи PACE, розробку якої виконала компанія Cubic Telecom, яка нині використовується у понад двох мільйонах автомобілів у світі.

Система дає змогу виконувати безперервне відстеження, а також управління деякою кількістю функцій машини, і повідомляти всі дані власнику автомобіля.

Крім можливості спостереження за зарядом акумулятора та іншими параметрами, система здатна відшукати найближчу парковку з можливістю підзарядки.