Новий купеподібний кросовер Geely FY11 знову попався фотошпигунам. Днями серійну машину без будь-якого камуфляжу помітили на стоянці одного з китайських торгових центрів. Свіжі шпигунські знімки опублікувало місцеве видання Bitauto, пише Автотема з посиланням на ТМ.

«Молодіжне» крос-купе, що зайвий раз показує наміри китайців йти в ногу з часом, створено на базі шведської архітектури CMA від Volvo XC40 з поперечним розташуванням двигуна.

Зовні автомобіль довжиною 4605 мм, шириною 1878 мм і висотою 1643 мм схожий на «старших братів» з Німеччини – BMW X4 і X6. По крайній мірі, на це натякають задні ліхтарі такої ж форми і бічні лінії кузова.

У моторну гамму Geely FY11 увійшли 1,5- і 2,0-літрові бензинові турбомотори, що видають 177 і 238 к. с. відповідно, і гібридна установка на базі 177-сильного двигуна JLH-3G15TD і електричного стартер-генератора від того ж Volvo XC40. Пару їм становить безальтернативний 7-ступінчастий «робот». Привід – тільки передній (повнопривідні машини доведеться почекати).