В рамках автосалону в Женеві компанія SsangYong розсекретила глобальну версію кросовера Korando/Actyon нового, вже четвертого за рахунком покоління.

Для ринку Південної Кореї автомобіль вже доступний для замовлення, про що повідомлялося раніше. Тепер же представлений кросовер для європейського ринку, де він з’явиться влітку 2019 року.

Ближче до старту продажів будуть озвучені ціни і комплектації. Кросовер позиціонується як конкурент Nissan Qashqai і має довжину 4 452 мм. Ширина кросовера складає 1 870 мм.

Дизайн моделі нової генерації виконали в стилістиці моделі Rexton з деякими елементами від концепту e-SIV. Останній показали на автосалоні в Женеві в минулому році.

У новому Actyon салон зробили більш просторим і там встановили нові крісла, а також є віртуальна панель приладів і 9,2-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи.

Крім цього, при розробці салону фахівці прагнули звести до мінімуму кількість фізичних кнопок. Багажне відділення автомобіля має об’єм 551 л, а двері опціонально можна буде замовити з електроприводом.

Лінійка двигунів представлена ​​1,5-літровим двигуном з турбіною потужністю 165 кінських сил. Дизельна лінійка представлена ​​1,6-літровим агрегатом. Його потужність становить 136 к.с. Серед трансмісій буде доступна 6-швидкісна механіка або робот.

Окремо варто відзначити наявність в кросовері передньої підвіски «Макферсон» і задньої багатоважільної підвіски. Крім цього список обладнання автомобіля поповнився новими системами безпеки і допомоги водієві. Пізніше компанія представить ще й електричну версію Actyon.