261a1bf97983e0a6fd559260a3c6a4ee

На українському ринку почалися продажі бюджетних автомобілів російського виробництва Datsun on-Do. Седани вже з’явилися в деяких автосалонах за ціною від 180000 до 184900 гривень, пише autodriving.net.

Datsun on-Do поставляється з 1,6-літровим двигуном потужнісю 87 к.с. Автомобіль відноситься до бюджетного сегменту і був спеціально розроблений АвтоВАЗом спільно з японською компанією Nissan на платформі Lada Granta (Lada 2190). Серійне виробництво офіційно стартувало на АвтоВАЗі в липні 2014 року. Були наміри постачати цей автомобіль і офіційно на український ринок, але з певних причин від таких планів відмовилися. Нинішні поставки — це «сірий» імпорт.

Ціна машини – від 180 тисяч гривень.

Від вихідної моделі Лада Гранта автомобіль Datsun on-DO відрізняється дизайном світлотехніки, решітки радіатора, бамперів, оригінальною передньою панеллю, кріслами, посиленою шумоізоляцією. Спеціально для цієї моделі були розроблені газонаповнені амортизатори, також на ній застосований новий вакуумний підсилювач гальм і вдосконалені замки дверей.

Показово, що Datsun on-DO спозиціонували навіть дорожче ЗАЗ Sens і Lanos, але він коштує дешевше, ніж соплатформенна Lada Granta, за яку просять майже 190 тисяч гривень.

document.write(«»);