1637690

У Німеччині відбулася закрита презентація люксового автомобіля, пише korrespondent.net.

Рестайлингова версія автомобіля отримала лазерні фари головного світла, а також систему автоматичного паркування, для роботи якої не потрібна присутність водія в салоні.

Першими на ринку з’являться дизельні модифікації з моторами 258 к.с. і 265 к.с., а потім – версії з 3,0-літровим бензиновим мотором віддачею 326 к.с. Повнопривідні BMW 7 xDrive отримають нову вісімку об’ємом 4,4 літра і потужністю 450 к.с.

Автомобілі класу люкс BMW 7 серії випускаються з 1977 року. Попередній рестайлинг вони проходили в 2008 році, коли було представлено 5-е покоління моделі.

Перше покоління “сімки” під назвою E23, яке випускалося з 1977 по 1987 рік, було дуже престижним і складним для того часу.

Бортові комп’ютери та антиблокувальна гальмівна система (ABS) були додатковими на ранніх моделях, але пізніше стали стандартними особливостями.

Сайт Сarscoops опублікував відеоролик, в якому показано еволюцію седана BMW 7 серії за останні 38 років. Вчора на закритій презентації було представлено 6-е покоління моделі, а публічний її дебют запланований на автосалоні у Франкфурті у вересні поточного року.

 

document.write(«»);