ДАІ попереджає про негоду

 

За прогнозами синоптиків у другій половині дня 16 червня, а також 17 червня в країні, окрім східної частини,півночі і Приазов’я, будуть грози, місцями сильні зливи, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

ДАІ закликає водіїв-полтавців бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, відмовтеся від ризикованих маневрувань на автошляху.

А також запам’ятайте, що в дуже сильний дощ краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію автомобіля.

За недостатньої видимості, а особливо із настанням сутінок, водіям і пішоходам рекомендується обов’язково виділити себе одягом чи світлом на дорозі.

Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи – по можливості використовувати світлий одяг і світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати у негоду.

document.write(«»);