3_001

Ресторан на колесах – ідея сама по собі цікава. Але американські ентузіасти пішли далі: вони не лише перетворили старий кемпер на заклад з напоями, але й оформили його в стилістиці часів “холодної війни”.

Американські дизайнери і винахідники брати Майк і Джим Райт зібрали мобільний ресторан на колесах. Своє творіння вони охрестили Happy Camper. В ролі основи для “щасливого кампера” був використаний будинок на колесах моделі Winnebago Brave.

Головною особливістю переобладнання трейлера, окрім дизайну, стала установка потужнішого двигуна, який, за задумом братів, повинен був перетворити фургон на справжній бездорожник. І частково це вдалося завдяки використанню 8-циліндрового двигуна на 900 к.с. виробництва Chevrolet. Завдяки йому неповороткий трейлер розгониться до 100 км/год за 3.2 секунд.

Але найцікавіше в Happy Camper – це, безумовно, дизайн. Брати-винахідники вирішили оформити внутрішнє приміщення трейлера в стилістиці Америки XX століття.

Деякі елементи дизайну є явним відсиланням до шпигунської тематики і часів холодної війни. Особливо колоритно виглядає неонове підсвічування усередині і зовні трейлера. Усередині Happy Camper – усе необхідне для приємного проведення часу. Відсутність кондиціонера в машині була сміливо компенсована установкою старого вентилятора 70-го року виробництва.

Іншою важливою деталлю трейлера Happy Camper є “зовнішній ресторан”. Річ у тому, що дизайнери, окрім благоустрою салону, вирішили перетворити на бар і багажник автомобіля. Тут же є морозильна камера і зручне відкидне сидіння. Не можна не звернути увагу і на передню частину автомобіля, де закріплений працюючий Honda Minibike.

Втім, в кемпері зовсім не обов’язково відкривати ресторан, в ньому можна просто жити.

document.write(«»);