deflektor-kapota-muhobojka-1

У разі, коли ви виявили на своєму капоті дрібні подряпини чи вм’ятини, відразу виникає думка, яким чином вони взагалі тут з’явилися. Під час руху по дорозі кузов автомобіля, а особливо його капот і лобове скло, схильні до різних ушкоджень. Навіть маленький комарик здатний залишити вм’ятину або подряпину на капоті, а що вже говорити про камінчики гравію, які вилітають з-під коліс машини, що рухається попереду вас, пише hronika.info.

Щоб хоч якось узабезпечити свій капот від подряпин і відколів, ви можете встановити на нього дефлектор капота або ж “мухобійку”, як прийнято називати цю деталь. Більше того, якщо мухобійка буде встановлена правильно, то вона здатна понизити ризик попадання бруду, комах, гравію і іншого на лобове скло, що надає їй величезну перевагу.

Дефлектор капота має плюс у тому випадку, якщо для його установки немає необхідності просвердлювати дірки в капоті. Хороший дефлектор кріпиться за рахунок металевих кріплень і латексних наклейок. Коли ви купуватимете мухобійку, спочатку оглянете її поверхню, будь-які щербини і відколи можуть пошкодити вам капот і тоді немає ніякого сенсу її встановлювати.

Перевага мухобійки полягає в простоті її установки і демонтажу, навіть якщо уперше зіткнулися з необхідністю прикріпити чи зняти дефлектор з капота, у вас це вийде дуже легко.

Усі можливі плюси від мухобійки будуть реалізовані, якщо ви підберете її чітко під ваш капот. Вирушайте за дефлектором на машині і обов’язково прикладете його до капота, якщо вони створені один для одного і між ними є невеликий проміжок, тоді можете сміливо оплачувати купівлю. До речі, саме за рахунок проміжку між капотом і дефлектором лобове скло буде під захистом, тому що через цей отвір забезпечується проходження щільного потоку повітря.

Багато автовласників, які знають, що таке мухобійка, погано відносяться до такого виду захисту капота і вважають цю деталь абсолютно непотрібною, тому що одного разу, знімаючи дефлектор, виявили усі ті ж подряпини і відколи, адже їх могло б і не бути, якби власник машини вибрав правильну мухобійку і дотримувався інструкції під час її установки.

Найголовнішим недоліком дефлектора капота автовласники вважають перешкоди для аеродинаміки під час руху автомобіля. Це дійсно так, мухобійка знижує аеродинамічний опір, але для українських доріг це не має ніякого значення, тому що гарненько розігнатися вам все одно не вдасться, а ось зловити пару каменів з-під коліс іншої машини – це запросто.

document.write(«»);