Тестові екземпляри кросовера Nissan Juke другого покоління проходять випробування в Південній Європі. Схоже, що машина збереже передню частину кузова з багатоповерховою оптикою, пише Motor1.

Замість безформних накидок кузов прихований плівкою, що дозволяє розглянути якісь риси новинки. Про кузові говорити поки достовірно складно, оскільки схоже, що плівка приховує деякі фальшпанелі, що крадуть обриси нового Nissan Juke. Кросовер побудують на платформі CMF-B, запозиченої у нового Renault Clio. За стилем кросовер буде близький до останнього покоління електромобіля Nissan Leaf.

Очікується, що в лінійку моторів увійдуть двигуни внутрішнього згоряння (бензинові та, ймовірно, дизельні), не виключена поява гібридної і навіть повністю електричної модифікації. Передній привід буде за замовчуванням, а повний — як опція.

Глава Nissan по дизайну Альфонсо Альбайса повідомив в інтерв’ю Autocar, що нова машина не буде схожа ані на концепт-кар IMx, ані на серійний Leaf. У компанії пообіцяли зберегти неординарний статус кросовера Juke.

Точна дата прем’єри нового Nissan Juke не названа, проте в продаж він надійде вже в 2019 році. Швидше за все, Nissan Juke покажуть на автосалоні у Франкфурті.