Компанія Audi почала дорожні тести нового покоління компактного кросовера RS Q3. Фотошпигунам попалися в очі відразу два автомобіля і обидва — майже без камуфляжу, повідомляє Motor1. Це означає, що можна розгледіти автомобілі повністю, до найдрібнішої деталі, пише Автотема з посиланням на Знай.

Відомо, що Audi покаже новий RS Q3 в 2019 році. Більш того, прем’єра кросовера відбудеться в четвертому кварталі. Тому і тестові прототипи практично позбавлені камуфляжу, адже сама презентація буде дуже не скоро.

На обох машинах видно овальні патрубки вихлопної системи, гальмівні супорти з логотипами Audi Sport, спортивні крісла в салоні на автомобілі кольору Turbo Blue — Audi RS Q3 майже готові до серії. Судячи з усього, компанія все ж вирішила поліпшити лінійку кросоверів, і це не може не радувати.

Під капотом очікується 5-циліндровий 2,5-літровий бензиновий турбомотор потужністю близько 400 к. с. Так що у нового Mercedes-AMG GLA 45 S, який повинен отримати 414-сильний агрегат, буде гідний конкурент.

Очікується, що публічний дебют Audi RS Q3 відбудеться у вересні на автосалоні у Франкфурті. Звичайно ж, про ціну немає ніяких подробиць.