neadekvat_na_leksuse_v_kitae_106267

У Китаї в місті Іньчуань вранці 28 червня чоловік за кермом Lexus 570, що прямував з півночі на схід міського округу, влаштував ДТП за участю декількох машин, в якій одна людина загинула. З автомобіля він не вийшов, спробувавши тут же втекти з місця ДТП. Очевидці інциденту спробували зупинити порушника, перегородивши йому шлях, проте «живий заслін» нітрохи не збентежив водія – він пішов на таран., пише avtopoligon.info.

Пішоходи вчасно встигли відскочити, після чого перейшли в контрнаступ – озброївшись камінням, вони почали бити скло в машині. Виробляючи дивні фінти на дорозі Lexus примудрився збити одного з нападників, після чого покинув «поле бою».

Через півгодини він врізався в пам’ятник в цьому ж районі міста і, кинувши пошкоджену машину, під виття поліцейських сирен кинувся до закинутого будинку, в якому думав знайти порятунок. Зрозумівши марність своїх зусиль, 36-річний чоловік забрався на третій поверх і викинувся у вікно, проте звести рахунки з життям таким способом йому не вдалося – він був госпіталізований з переломом поперекового відділу хребта і численними забоями.

За попередніми даними поліції, водій перебував під впливом наркотиків, однак медики поки не представили результати аналізів. Крім того, з’ясувалося, що на Lexus були перебиті номери, походження машини зараз встановлюють правоохоронці, відзначає «Сіньхуа».

В результаті дорожнього розгулу одна людина загинула, ще кілька отримали незначні травми. Пошкоджено шість автомобілів, автобусна зупинка і відбійник на одному з шосе.

document.write(«»);