jizIk-m9QsU

У новому цеху працює 22 людини. Є вже і 8 конструкторів, які займаються новими розробками, які мають посилити захист танків, повідомляє milnavigator.com.

Тут вже підготували і відправили в АТО 47 пікапів. У БРДМ (броньована розвідувально-дозорна машина) залишають тільки шасі і вбудовують повністю нову броньовану капсулу. Ремонтують бойові машини Кразу “Спартани”, які регулярно виходять з ладу.

Нещодавно почали збирати перший танк. Поки що хочуть робити по одному танку в місяць. У планах – довести випуск танків до 12 машин щомісяця.

Дивлячись на остов першого танка, важко повірити в ці амбітні плани, але кожен день в цеху збираються інженери і чаклують над кресленнями.

“Кількість танків в нашому секторі “М” просто смішна. Вони десь є – на папері, але насправді їх там немає. Крім того, Україна ремонтує зброю, вже морально застарілу. Ми підвищуємо ККД за допомогою якихось апгрейдів всієї цієї бронетехніки”, – командир “Азова”, — депутат Верховної ради Андрій Білецький явно пишається новим виробництвом.

“У нас є вже власне конструкторське бюро. Це найбільш досвідчені конструктори в цій країні, люди з 30-40-річним досвідом проектування бронетехніки. Люди далеко немолоді. Близько трьох місяців потрібно заводу Малишева і Нацгвардії, щоб розібратися, що до чого і провести елементарний ремонт танка, наприклад, заміну танкового двигуна. Ми міняємо двигун за добу”, — продовжує Білецький.

Більш складний ремонт одного танка на заводі в Харкові обходиться в 4,5 мільйонів гривень і розтягується на три місяці. У “Азові” розраховують навчитися все робити за тиждень.

document.write(«»);