34a43b0c90e1f046df88334da3388441

В Україні з’явився онлайн сервіс оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху. Директор ресурсу «Госпей Україна» Юрій Пахоменко розповів, у чому полягає зручність оплати штрафів онлайн.

Штрафи за порушення правил дорожнього руху тепер можна оплачувати в електронному форматі. В Україні з’явився онлайн сервіс оплати штрафів – сайт автоматизованої системи оплати адміністративних державних і муніципальних послуг.

На ресурсі можна оплатити не тільки штрафи, але й інші внески, пов’язані з експлуатацією автотранспортних засобів. Зараз на сайті доступні вкладки, зайшовши в які можна сплатити штрафи, реєстрацію авто, транспортний податок, а також розрахуватися за послуги державної служби охорони.

Детальніше про сервіс в ефірі радіостанції Голос Столиці розповів генеральний директор Товариства з обмеженою відповідальністю «Госпей Україна» Юрій Пархоменко.

Цей сервіс буде працювати не тільки в Києві, а й по всій Україні?

– Так. Наш сервіс допомагає громадянину заощадити зусилля – він може і сам сходити в банк заплатити, а може не втрачати свій дорогоцінний час і сплатити штраф онлайн.

Чи буде стягуватися додаткова комісія при сплаті?

– Так, сервіс не безкоштовний. Знімається сервісний збір у розмірі 3% з клієнта.

Хто створював цей ресурс?

– Створював цей ресурс я – автор цього проекту, а також моя команда. Підтримкою сервісу також займаємося ми. Зараз цей ресурс вже працює по всій Україні.

Скільки коштувало створення ресурсу?

– Це комерційна таємниця, будемо так говорити. Те ж стосується і того, скільки коштів ми витрачаємо на його обслуговування.
Ви тестували його перед запуском?

– Звичайно тестували, але в процесі все одно виникають якісь технічні помилки, про які – спасибі нашим користувачам – нам повідомляється, і ми в оперативному порядку ці недоліки усуваємо.

document.write(«»);