71578

Продати машини завзятий автолюбитель вирішив після смерті своєї дружини минулого року, пише auto.ria.com

26 вересня в Данії пройдуть торги, на яких буде виставлена унікальна колекція з 48-ми довоєнних ретроавтомобілів. Її заявлена початкова вартість становить 30 мільйонів доларів.

Власниками колекції була сімейна пара Хенрік і його покійна дружина Віві Фредеріксен, що мешкали в садибі Лунгсбакгард в Данії. Відмітно, що ця літня резиденція була побудована для датської королівської сім’ї ще в 16 столітті. Там і зберігалися усі 48 колекційні авто. Варто зазначити, що усі автомобілі в прекрасній технічній формі і на ходу.

За словами власника машин, кожен з його автомобілів унікальний і має свою історію. Збирав свою колекцію автолюбитель по всьому світу. Так, його автомобіль Mercedes 28-95 Фаетон 1914 року випуску був придбаний в Уругваї і досі має оригінальні деталі.

Проглянувши фотографії, нам досить важко виділити перлину колекції. Адже розкішний автопарк включає 13 унікальних довоєнних Роллс-ройсів, а також Bentley і Maybach моделі SW38, випущений в 1937 році. А також інші найкращі раритетні автомобілі минулих років.

document.write(«»);