epa04844050 A Ukrainian policeman at patrols on a road of the western city of Mukachevo, 12 July 2015. At least 2 people were killed and 9 were injured on 11 July as a result of fighting between police and Right Sector political party fighters in the western Ukrainian city of Mukachevo, according to local reports. EPA/JANOS NEMES HUNGARY OUT

Автомобільна траса “Київ — Ужгород” поблизу Мукачева і всі дороги, які ведуть від Мукачева до Ужгорода, а також у зворотньому боці наразі розблоковано. Про це повідомила Вікторія Попович, прес-секретар прокурора Закарпатської області, передає УНН.

За словами речника прокурора на цей момент, автомобілі можуть вільно пересуватися між містами, щоправда, на дорогах посилено контроль за рухом. Правоохоронці та ДАІ перевіряють документи.

Вона також повідомли про те, що правоохоронці посилено контролюють також в’їзди на Закарпаття через усі перевали.

“Ситуацію контролює Генпрокуратура, наразі тривають перемови з озброєними бійцями, які заблоковані у дачному масиві”, — наголосила вона.
За її словами, інформація про те, що бійці “Правого сектору” залишили дачний масив і відійшли далі у гори Великоберезнянщини, не підтвердилася.

Зазначимо також, що наразі офіційні структури не коментують інформацію про заїзд в область великої колони бронетехніки та військовослужбовців.

Як повідомляв УНН, 11 липня у Мукачевому Закарпатської області на території оздоровчо-спортивного клубу “Антарес” по вулиці Лермонтова відбулася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями “Правого сектору”.

“Правий сектор” сьогодні вже повідомив, що ситуація сталася, тому що вони блокували проходження контрабанди.

document.write(«»);