Міф про супердешеві б/в авто з ЄС для України, навіть у випадку зменшення податків, або їх скасування, розвіяв президент Асоціації автоімпортерів і дилерів Олег Назаренко.

«Так, вартість б/в зменшиться, як і вартість нових, але тільки на вартість податків. Але тут інше: 1) До нового року за 5 місяців податки істотно змінити складно; 2) З нового року набуває чинності заборона імпорту авто, що не відповідає «євро 5». А так як «євро 5» діє з вересня 2009 (молдельный ряд 2010), то заборонено ввезення авто старше 5 років; 3) А тепер пробіжіться по сайтах типу mobile.de, або по шротам і подивіться: а дешеві в ЄС 3-х, 4-х річні авто, які можна буде ввозити? Немає таких. Найдешевші авто В ЄС в основному починаючи з 6-7-8-9 річного віку, але їх ввозити буде з нового року заборонено!!! Україна сама такий Закон прийняла і до європейської Директиви про «євро 5» в угоді з ЄС приєдналася. Поляки по іншому все підписали і завозять все що хочуть. Я буду боротися за зниження податків і вірю, що доб’ємося перемоги, але в казки давайте не вірити.

Не буде супердешевих авто вартістю 1-2-3 євро і віком 7-8-9-10 років, так як їх ввезення буде заборонене. Ну, а авто молодше 5 років навіть в ЄС коштують не набагато дешевше ніж нове (не в рази). Бажаючі: подивіться на сайтах, але ціни на авто молодше 5 років абсолютно не кульові. Це гірка істина», — пише Назаренко.

 

document.write(«»);