japan-car-100

Автомобілі японського виробництва з’явилися на дорогах за межами Японії в 1970-х роках і відразу завоювали заслужену популярність . Автолюбителів притягала не лише ціна, але і традиційно висока японська якість, внутрішні показники і унікальний дизайн автомобілів. У нашому огляді 10-ка японських авто, випущених в різний час і що стали справжньою людською поговіркою, пише novate.ru

1. Mazda MX 5 Miata

japan-car-01

Після виходу Mazda MX 5 Miata на ринок в далекому 1989 року у автомобіля з’явилося безліч недоброзичливців. Причиною тому стали ряд технічних недоліків. Проте, модифікація 1993 роки дозволила виправити ситуацію, і внаслідок чого автомобіль став справжньою легендою кінця XX століття.

2. Datsun 280z

japan-car-02

Мабуть, немає людини, яка хоч би раз не бачила автомобіль Datsun 280z. Цей відомий спортивний автомобіль з незвичайним дизайном, що запам’ятовується, був створений Nissan спеціально для європейського і американського ринку в 70-і роки минулого століття.

3. Acura NSX

japan-car-03

Автомобіль Acura NSX був зроблений компанією Honda у кінці 80-х років минулого століття, за образом і подобою Ferrari 328. Для цього японській компанії довелося навіть укласти угоду з італійськими партнерами про передачу прав на деякі технології. У результаті Acura NSX зміг перевершити італійця відразу за декількома напрямами.

4. Subaru WRX STI

japan-car-04

Попри те, що Subaru WRX STI досить складно зарахувати до класу “спортивних автомобілів”, технічні характеристики машини говорять про зворотнє. Зроблений на початку 00-х, WRX STI не став популярний в рідній Японії, проте здобув славу на європейському ринку.

5. Toyota Supra Turbo

japan-car-05

Кабріолет Toyota Supra Turbo був випущений на ринок в 1995 році. Попри те, що пройшло вже 20 років, ця машина залишається однією з кращих у своєму класі. Чого тільки вартий двигун на 600 к.с., встановлений під капотом цього красеня.

6. Honda S2000

japan-car-06

Непоганий зразок японського спортивного авто – Honda S2000 2001 року випуску. На відміну від більшості побратимів по класу, ця машина не дуже популярна за кордоном в той час, як в Японії на початку XXI століття вона стала справжнім хітом.

7. Nissan GT-R

japan-car-07

Одне з останніх досягнень японського автопрома – це Nissan GT-R. Машина була випущена на ринок в 2015 році. Цей автомобіль має переконливі технічні характеристики, які припадуть до смаку найвідчайдушнішим любителям гострих відчуттів.

document.write(«»);