1437032366_bugatti-veyron-la-finale-geneva-motor-show

Два дні тому в Марокко під час вивантаження був помічений завершальний Bugatti Veyron Vitesse. Ексклюзивний екземпляр, оброблений червоним вуглецевим волокном і чорними вставками, за наявними відомостями, знаходиться на шляху до удачливого власника, який мешкає в Гібралтарі. В цьому випадку завершальному Veyron повезло, оскільки він розділить гараж з деякими з найексклюзивніших і випущених обмеженим накладом гіперкарів, пише all-test-drives.com

Veyron Vitesse La Finale від Bugatti був представлений і продемонстрований цього року на автосалоні в Женеві поряд з Veyron 16.4 і Veyron Super Sport, встановленими на шасі під номерами 001 і 300 відповідно. Цей особливий Veyron є кінцем виробничого циклу з виготовлення 450 одиниць, який тривав 10 років після дебюту першого у світі гіперкара.

La Finale має той же 8.0-літровий W16, щонайпотужніший двигун з 4 турбонагнітачами, який здатний робити 1200 к. с. Ця жахлива кількість енергії достатня для розгону гіперкара з місця до 100 км/год за 2.6 секунд і досягнення максимальної швидкості 410 км/год, що, по суті, є світовим рекордом для автомобіля, що їздить по звичайних дорогах з відкидним верхом.

1437032879_bugattilafinale-1

З чуток, власник серійного гіперкара колекціонер і має у своїй колекції більше 17 Bugatti Veyrons, включаючи усі шість варіантів Les Légendes de Bugatti, а також Le Saphir Bleu Veyron. Список на цьому не закінчується, оскільки разом з 17 Veyrons його колекція включає ексклюзивні Aventador J і Reventon від Lamborghini, Aston Martin One-77 і інші суперкари.

document.write(«»);