chto-prishlyut-voditelyam-v-pisme-schastya

На відміну від “листів щастя”, які присилали українським водіям 5 років тому, в нинішніх вже не буде фотографії автомобіля-порушника.

Нагадаємо, що автофіксація порушень ПДР вводиться згідно нещодавно ухваленого закону “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно вдосконалення регулювання стосунків у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху”.

Проаналізувавши прийняті нововведення, ми з’ясували, що нові “листи щастя” з постановами про накладення штрафів за порушення ПДР, зафіксовані в автоматичному режимі, будуть дещо іншими, ніж раніше. На відміну від старих, в нових “листах” вже не буде фотографії зі знятим фактом порушення. Замість неї буде вказана інформація: про інтернет-сайт, де власник ТЗ зможе проглянути фотознімок або відеозапис порушення, а також – ідентифікатор для доступу до цих даних.
Окрім цього, в постанові з “листа щастя” також обов’язково буде вказано: дата, час і місце здійснення порушення, дані про ТЗ і техзасоби, за якими було зафіксовано порушення, розмір штрафу. Також в ньому буде відривна квитанція про оплату з вказівкою реквізитів і можливих способів оплати штрафу.

document.write(«»);