20150722_114518_article_image620x375

У середу, 22 липня, на заводі «Єврокар», відбулася презентація виробництва нової моделі Skoda SuperbB8, пише prozak.info.

Офіційну церемонію презентації автомобіля розпочав голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. Він розповів про започаткування цього проекту у 2001 році. Перша машина Skoda вийшла у грудні того ж року. Голова ОДА також зазначив, що з 2005 року на Закарпатті немає жодного інвестиційного проекту. Тож “губернатор” повідомив, що на наступному тижні планує запросити всіх інвесторів на відкриту розмову та з’ясувати причини такого гальмування розвитку: чи це був поганий менеджмент з боку держави, чи це економічні проблеми, чи недосконалість законодавства.

20150722_111138_reference

Людина, яка знає про новий автомобіль все – генеральний директор компанії «Єврокар» Ігор Царенко. Нова Skoda Superb B8 – це новий етап у Skoda, зазначає він. Цей автомобіль має великі розміри, тому і виглядає досить агресивно. Порівнюючи з попередніми випусками, то Skoda Superb на 28 мм., ширший на 47 мм., на 6 мм. вищий, двигун став на 30% економніший та на 20% потужніший. Це все завдяки новітнім технологіям. В Україні запускатимуться моделі бізнес та економ класу.

20150722_113452_reference

Член Наглядової ради ПрАТ «Єврокар» Володимир Панов спеціально для журналістів наголосив на тому, що Інвестор побудував 4 потужні заводи, забезпечив їх новітніми технологіями, навчив персонал, який може створити такі неперевершені автомобілі. А підприємство і так працює лише на 1% від можливостей. Коли ми будемо випускати по 100 000 автомобілів (за рік), тоді можна буде стверджувати, що правляча верхівка створила нормальні умови для виробництва, – зазначив Володимир Панов.

Руслан Іллічов – Генеральний директор Федерації роботодавців України повідомив, що за рік втрачено близько мільйона робочих місць і ця цифра є дуже серйозною. «Сьогодні ми не просто запускаємо виробництво нової всесвітньо відомої марки автомобіля, а й створюємо нові робочі міста, забезпечуємо людям гідну роботу. За останній місяць в Україні відкрилося лише два нових виробництва: одне у місті Лисичанськ, інше – тут, на Закарпатті. Це дуже символічно, як на мій погляд». Руслан Іллічов вручив дві нагороди від імені Федерації за збереження робочих міст Ігорю Царенку та Володимиру Панову.

20150722_113418_reference

Голова Наглядової Ради ПрАТ «Єврокар» Олег Боярин розповів, що підприємство протягом 14 років інвестують та розвивають, тому можливості в компанії колосальні, але потрібна підтримка ще й зі сторони держави. І дуже важливо, щоб правління переходило від слів до конкретних справ.«Я покладаю велику надію на Геннадія Геннадійовича і на те, що його почують в управлінні в Києві, і щоб нарешті почалися зміни» , – зазначив Олег Боярин.

Після презентації поважні гості проїхалися на новенькому автомобілі бізнес-класу.

document.write(«»);