Opel_Corsa_11

Літо у розпалі і AUTO-Consulting дізнався, чи підвищать температуру довкілля гарячі автомобільні новинки. Як виявилося, їх буде немало.

Не дивлячись на період відпусток і гарну погоду, нинішнє літо, з точки зору автомобільних новинок, не назвеш спокійним. А тим більше – нудним. Немало очікуваних прем’єр вже встигло відбутися.

Як повідомив Генеральний директор “Пежо Сітроен Україна” Лоїк Сібрак, літо 2015 чи не найбільш насичений сезон з точки зору запуску новинок для обох брендів. Так, 1 липня в Україні офіційно стартували продажі очікуваної новинки CITROЕN – міського кросовера CITROЕN C4 Cactus. Створений на основі нового підходу “дизайн на службі у функціональності”, C4 Cactus приніс на ринок безліч інновацій, таких як: захисні накладки Airbump, комфортні передні сидіння у формі дивана, наповнений цифровими технологіями стильний салон і багато що ін.

Серед інших літніх новинок бренду, які з’являться на ринку до кінця літа, – оновлений CITROЕN C4 з новими економічними двигунами PureTech і BlueHDi і оновлений CITROЕN Berlingo: практичний, місткий і сучасний.

Peugeot_308SW_21

Що стосується PEUGEOT, влітку в Україну приїхали одні з ключових для бренду моделі: новий універсал PEUGEOT 308sw, в якому зібрані усі якості нового PEUGEOT 308, сконцентровані в елегантному і просторому універсалі: сучасний привабливий дизайн, інноваційна передня панель i – Cockpit, лінійка економічних двигунів, широкий набір устаткування і найвища якість. Крім того, стартували продажі седана бізнес-класу – нового PEUGEOT 508, який утілив в собі стратегію переходу бренду PEUGEOT у більш високий сегмент ринку.

А до кінця літа очікуються ще дві новинки – компактний оновлений хетчбек PEUGEOT 208, який отримав новий вигляд і ще більший набір технологічного оснащення, і оновлений мінівенPEUGEOT Partner.

У минулі вихідні стартували продажі нової Suzuki Vitara.

Suzuki_Vitara_26

У липні на дорогах України з’явився оновлений Nissan Juke.

Як повідомили в Групі компаній “АІС”, нещодавно стартували продажі OPEL Corsa NEW. А найближчими днями в Україні стартує новий УАЗ Патріот.

Opel_Corsa_11

У “Рено Україна” повідомили, що новинок до кінця літа не чекають, але на початку осені в Україні стане доступний коробка-автомат для моделей Renault Logan, Renault Sandero і Sandero Stepway.

Як повідомили в компанії “Порше Україна”, в червні в Україні був представлений новий універсал підвищеної прохідності Leon X-Perience з потужним дизельним двигуном і постійним повним приводом. На осінь запланована презентація оновленого SEAT Ibiza.

SEAT_Leon_X_07

У компанії “ФАЛЬКОН-АВТО” повідомили, що відповідно до плану на 2015 рік, в Україні вже представив новий KIA Sorento, новий KIA Rio (у трьох кузовах), KIA Picanto FL, а також KIA Sportage Limited Edition.

KIA_Rio_02

Як повідомили в компанії “Автокапітал”, до кінця літа українські автомобілісти побачать Mercedes-Benz GLE, Mercedes-Benz GLE Coupe і Mercedes-Benz GLC. Останній очікується у кінці серпня.

За інформацією з прес-служби Корпорації “УкрАвто”, серед новинок нове покоління CHEVROLET Cruze, Chery Tiggo і новинки Chery Arrizo.

MB_GLE_05

Можливо, до кінця літа ми побачимо в Україні і новий компактний кросовер В-класу Mazda CX-3.

Mazda_CX3_04

Нинішнє літо обіцяє бути спекотним не лише за свідченнями термометра.

document.write(«»);