kraz_snizhaet_sebestoimost_produktsii

ПАТ “АвтоКрАЗ” почне встановлювати на машини гідравлічні лебідки вітчизняного виробництва, які прийдуть на зміну дорогим імпортним

ПАТ “АвтоКрАЗ” завершив випробування гідравлічної лебідки виробництва Кам’янець-подільського автоагрегатного заводу (КПАА), підприємства групи КрАЗ. Працездатність лебідки, встановленої на автомобілі КрАЗ-6322, перевірялася випробувальним центром підприємства за стандартним циклом програми випробувань. Була здійснена відповідна програмі кількість підйомів іншого автомобіля КрАЗ масою 15 тонн, який використовувався для імітації техніки, що підлягає евакуації.
Склавши іспит на “відмінно”, гідролебідка Кам’янець-подільського агрегата тепер серійно встановлюватиметься на окремі моделі автомобілів КрАЗ.

Слід зазначити, що випробування лебідки з гідравлічним приводом ПАТ “АвтоКрАЗ” проводило в цілях зниження собівартості продукції, імпортозаміщення, а також повнішого задоволення вимог замовників. До цього на серійних кременчуцьких всюдиходах встановлювалася або механічна лебідка, або дорога гідролебідка шведської фірми Sepson. Застосування гідравліки в серійній лебідці вантажівки КрАЗ значно спростить роботу оператора.

Особливо це актуально для евакуаторів і бортових КрАЗ, що використовуються як тягач, які виконують поставлені завдання в зоні бойових дій на сході України.

document.write(«»);