Компанія Geely готує до виходу на китайський ринок модернізовану версію свого популярного кросовера Vision X6, який також відомий під назвою Emgrand X7. Реалізація цієї моделі повинна стартувати в «Піднебесній» до кінця нинішнього року, пише Автотема з посиланням на MMR.

Напередодні в базі міністерства промисловості Китаю з’явилися перші фотографії новинки, судячи з яких «паркетник» отримає новий передній бампер і решітку радіатора, збереже форму фар, але вони отримають нову начинку. У кормовій частині з’являться нові багажні двері і зникнуть ліхтарі в стилі Volvo.

Що стосується інтер’єру нового Vision X6, то він отримає революційні перетворення. Зокрема в ньому з’явиться нова передня панель, інша приладова панель, оновлений селектор перемикання передач, новий блок управління «кліматом», а також витаючий дисплей «мультімедійки».

Моторна лінійка кросовера тримається в секреті, але очікується, що в неї точно увійде бензиновий турбований 1,4-літровий агрегат, форсований з 133 до 141 кінської сили. Привід, як і у попередника, буде тільки переднім.