Незвичайний транспортний засіб створили у французькій компанії Mecanroc. Новинка під назвою Swincar являє собою справжній гібрид з квадроцикла, мотоцикла та класичного автомобіля, пише autodriving.net.

Новий незвичайний позашляховик відрізняється від конкурентів повністю незалежною підвіскою особливої ​​конструкції, яка дозволяє йому штурмувати, здавалося б, нездоланні перешкоди. У рух Swincar приводять електромотори потужністю 1 кВт або 1,5, кожен з яких відповідає за окреме колесо. Мотори живляться від літій-іонної батареї ємністю від 2 до 6 кВт∙г, розташованої під кріслом водія.

Ще одна особливість Swincar — можливість кренитися для повороту точно так само, як це робить мотоцикл. Це дозволяє автомобілю зберігати стійкість і краще проходити повороти.

Втім, є у Swincar ще одна особливість, яка вигідно відрізняє її від конкурентів. Справа в тому, що кузов автомобіля виконано з алюмінію, і при цьому в машині практично немає електроніки, а значить, новинка повинна володіти низькою масою і при цьому високою надійністю. Ну а вже що вийде на ділі і які сюрпризи приготували французи ще, дізнаємося 24 вересня — саме тоді у Ліоні відбудеться офіційна презентація Swincar.

Авто, яке проїде всюди

document.write(«»);