88cc1e166299f239_original_540_320

Для того, щоб автомобіль добре виглядав, необхідно періодично його мити. Повне миття автомобіля – справа морочлива: вимагає багато часу і нервів, а частенько і немало фінансів. Тут розказано, як правильно помити автомобіль без професійних засобів, тільки в домашніх умовах

Мийка верху автомобіля

Спершу дістаньте килимки з салону. Якщо у вас є установка для миття автомобіля Karcher – дуже добре, якщо немає – нічого страшного. Беремо шланг, підведений до водопроводу, надіваємо на нього саморобну насадку. Конструкції таких насадок можуть бути різними – придумайте самі, тут нічого складного немає. Головна умова – вихідний отвір має бути маленьким, а натиск у водопроводі досить сильним (як при повністю відкритих кранах ванної кімнати в стандартній “хрущовці”). Краще всього зробити отвір так, щоб струмінь був не плоским, а “голкоподібним”.

Ось таким пристроєм треба відбити великий бруд (сніг, лід і так далі) боків автомобіля, його днища, деталей підвіски… низу кузова автомобіля. Для миття днища автомобіля використайте гарячу воду.

Пам’ятайте: вода не має бути занадто гаряча- не більше 70 градусів, оптимально – 50.

Після миття від великого бруду миємо з автомобільним шампунем. Не забудьте промити пороги: відкрийте дверці автомобіля і протріть пороги намиленою губкою. Разом з цим миємо і обполіскуємо килимки, залишаємо сушитися.

document.write(«»);