Кількість пропонованих Ford модифікацій кросовера EcoSport скоро поповниться ще однією версією, що одержала назву Thunder Edition, пише Автотема з посиланням на MMR.

Нова модифікація Ford EcoSport позбудеться низки опцій, що дозволить знизити ціну новинки. Крім того, версія Thunder Edition повинна буде замінити комплектацію Titanium Signature і отримає інформаційно-розважальну систему FlyAudio з 9,0-дюймовим екраном, двоколірний шкіряний салон з контрастною строчкою, легкосплавні диски нового дизайну, контрастний чорну дах і чорні написи на капоті.

У рух новинку буде приводити 1,5-літровий бензиновий двигун, або 1,5-літровий дизельний агрегат в поєднанні з механічною трансмісією.

Ford видалить ряд функцій, в результаті чого ціна на модель знизиться. Так, з оснащення зникнуть круїз-контроль, шкіряні сидіння і інформаційно-розважальна система SYNC 3. Колір інтер’єру буде змінений з чорного на бежевий, а замість 8,0-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи з сенсорним екраном SYNC 3 буде встановлена ​​9 -дюймовий екран комплексу FlyAudio.

Додатковий пакет «S», доступний для комплектації Titanium +, можна замінити на пакет опцій з більш вигідним співвідношенням ціни і якості.

Нагадаємо, що компанія Ford планує замінити EcoSport на абсолютно новий позашляховик, розроблений спільно з інженерами Mahindra. Однак наступник EcoSport, який призначений виключно для Індії, вийде не раніше 2020 року.