Спеціальна програма була розроблена для підтримки національної політики енергозбереження та екологічної безпеки.

З метою підтримки національної політики енергозбереження та екологічної безпеки державний банк України “Ощадбанк” вводить кредитування на придбання всіх марок електромобілів і супутніх товарів до них.

За словами Андрія Пишного, голови правління “Ощадбанку”, енергоефективність – це одне з основоположних напрямків Україні, тому використання авто що працюють на електроживленні – це ривок на шляху до енергетичної незалежності та екологічної безпеки нашої країни. Саме для того, щоб у кожного українця вибір між звичайним автомобілем і електромобілем робився на користь останнього, “Ощадбанк” і запускає нову лінію кредитування покупки електромобілів з лояльною процентною політикою.
электромобиль
Відповідно до даних європейської статистики 90% всіх електромобілів заряджаються вночі, що у випадку з Україною стане запорукою стабільності енергосистеми нашої країни і дозволить вирівняти різницю денного і нічного споживання електроенергії.

Так, згідно з інформацією, опублікованою на сайті “Ощадбанку”, перший авансовий платіж по кредиту складає 25% від вартості кредиту, кредит видається терміном до 7 років з відсотковою ставкою 22,5% річних. Разова комісія за надання кредиту складе 2% від суми кредиту.

document.write(«»);