72495

Павло Новожилов на auto.ria.com пропонує Вашій увазі кращі тюнінг-проекти від іменитих ательє.

 

Dodge Charger SRT Hellcat
Hennessey Performance

На сьогодні Dodge Charger SRT Hellcat є найпотужнішим седаном у світі, який влаштувався на першому місці нашого рейтингу. Проте спеціалісти з американського ательє подумали, що 707 кінських сил – не межа. Тюнінг-версія машини отримала два варіанти доопрацювання – перша має під собою 805 кінських сил, а віддачу другої довели до 852 к.с.

72490

На жаль, динамічні можливості допрацьованого седана залишаються не названими. Стандартна модифікація з 707-сильним V8 Hellcat (881 Нм) і механічним нагнітачем проїжджає чверть милі за 11 секунд, а на розгін з місця до 160 кілометрів на годину з подальшою повною зупинкою у моделі йде 13 секунд. Максимальна швидкість седана становить 326 км/год.

Audi R8
Mcchip-DKR

Німці з Mcchip-DKR вирішили переробити свій вітчизняний і улюблений багатьма суперкар Audi R8. За задумом творців, після доопрацювань він повинен нагадувати болід з гоночної серії “24-години Ле-Мана”, проте, чесно кажучи, візуальна схожість більше читається з бетмобілем часів Тіма Бертона.

72491

5,2-літровий V10 мотор суперкара поповнився механічним нагнітачем, а також новою системою впускання/випуску. В результаті доопрацювань потужність суперкара зросла до 850 сил. Також Audi R8 отримав допрацьовану підвіску.

BMW M4
Studie.AG і Varis

Машини компанії БМВ завжди були улюбленцями тюнерів. Цього разу спільною ініціативою японських умільців був допрацьований спорткар BMW M4. Втім, представники тюнінг-ательє не наважилися “лізти” в технічну складову машини і обмежилися стилістичними доопрацюваннями.

72492

Дизайн BMW M4 став бути більше схожим на гоночний. Купе отримало новий обвіс кузова, а також обзавелося масивним заднім антикрилом. Колеса перевзули в 19-дюймові золотисті диски.

Toyota GT86
DAMD

Фахівці японської компанії DAMD вирішили додати шику і блиску спортивному купе Toyota GT86, проте на виході у них вийшов Aston Martin. Принаймні новий дизайн переднього бампера тепер не мало нагадує стилістику британських суперкарів.

72493

Крім того, в ході робіт Тойота GT86 отримала накладки на передні крила, задній бампер з додатковими вентиляційними отворами і спойлер. Тюнінг також передбачає 19-дюймові колісні диски, нову систему впускання, амортизатори Spirit Racing і гальма ACRE. У салоні стало дійсне багатше – тепер інтер’єр красується обробками з чорної, коричневої і бежевої шкіри.

Lamborghini Huracan
ARES

Найсвіжіше творіння італійського бренду Lamborghini Huracan став улюбленцем фахівців тюнінгу, судячи з наших останніх рейтингів. Цього разу свої доопрацювання представили ентузіасти з ARES.

72494

“Ураган” отримав нові карбонові елементи обвісу кузова, 20-дюймові диски спереду і 21-дюймові ззаду. Також руку доклали до 5,2-літрового мотора V10, після чого він отримав 40 додаткових кінських сил. Тепер віддача становить 650 коней. Салон автомобіля тепер обшитий червоною шкірою і нубуком. Також легко помітні карбонові вставки.

Бонус
ВАЗ 2108
The Trash Garage

Не складно здогадатися, яку країну представляють тюнери компанії The Trash Garage, що представили свої доопрацювання моделі ВАЗ 2108. Назва ательє дуже точно відображає стилістику, в якій вона рухається.

72495

Втім, лякатися не варто, адже це творіння – представник нового тюнінг-напрямку під назвою Rat Rod, суттю якого є перетворення цілком пристойних машин під іржаві. Окрім спеціальної плівки на кузові, яка надає моделі ВАЗ 2108 ще більше страхітливий вид, машина має безліч аксесуарів, які, судячи з усього, віддають данину стилістиці фільму “Божевільний Макс”, хоча і данина ця дуже мізерна.

document.write(«»);