Ціни на паливо поступово припиняють зростання, а подекуди навіть падають. Ще позавчора Shell продавав 95-й по 50,99 грн/л, а зараз у цього оператора вартість літра найпопулярнішого бензину впала на 5,31 грн.

Які середні ціни на пальне в основних операторів України станом на сьогодні розповідає «Апостроф».

Найпопулярніше пальне – бензин категорії А-95 та дизельне паливо є практично на всіх заправках України. Автогаз можна купити в мережах ОККО, «Авіас», «Автортранс» та «Катрал».

Мінімальна ціна бензину А-95 на заправці Shell – 45,68 грн/л. На 2 гривні та 22 копійки дорожче його продають у компанії UPG – по 48,90 грн/л. За найдорожчою ціною цей бензин можна придбати на заправках «Укр-Петроль», «Катрал» та «Укргазвидобування» – там його продають по 52 грн/л.

Дизельне паливо за мінімальною ціною продають на заправці БРСМ-Нафта – по 54,99 грн/л. На одну копійку дорожче його можна купити на заправках «Авіас» та «Укрнафта» – по 55 грн/л. Найдорожче дизпаливо продають «Маркет» та «Укргазвидобування» – по 59 та 58 грн/л відповідно.

Автогаз можна придбати за ціною 39,91 грн/л на заправках «Авіас». «Автортранс» та «Катрал» продають його по 40,97 грн/л. Найдорожче він коштує у компанії ОККО – 42 грн/л.

Бензин преміумкласу А-95+ продають лише на заправці ОККО за ціною 52 грн/л. Також, половина з представлених заправок пропонують водіям заправитися бензином А-92 – його ціна коливається від 49 до 51 грн/л.