Автомобіль “Запорожець” постійно стає основою для безлічі незвичайних та унікальних тюнінг проектів. Які вже тюнінги нам тільки не доводилось бачити, але українські умільці вміють дивувати.

У мережі з’явилася інформація про “Запорожець” із незвичайною зовнішністю у стилі американських маслкарів та цікавим технічним наповненням, який створили в Україні.

Унікальний “спорткар” був зроблений на базі ЗАЗ-968 з іржавим кузовом. В той же час, враховуючи масштаб переробок, кузов, як і вся начинка автомобіля, були далеко не найважливішою складовою. Творці при переробці кузова розширили арки, змінили передню і задню частину авто. А для того, щоб машина мала більш “спортивний” вигляд, її пофарбували в чорний матовий колір.

Однією з найвидатніших деталей кузова стали його двері, які піднімаються нагору, як у справжніх суперкарів.

Крім доробок кузова, Запорожцю змінили і начинку, встановивши 2-літровий двигун на 115 к.с. від Opel Omega A. Коробку передач також взяли від Opel, тільки вже у моделі Vectra A. Також Vectra також стала донором деяких елементів підвіски. Портали та задні мости взяли у Daewoo Lanos. Враховуючи збільшення потужності, машині також доопрацювали і гальмівну систему.