В Україні засвітився один із найнезвичайніших тюнінгованих «Запорожців». Легендарний автомобіль перетворили на нестримний позашляховик, встановивши у нього двигун від «Газелі» та підвіску від УАЗ. Як виглядає машина, продемонстрували на сторінці zazmyzaz у соціальній мережі instagram, повідомляє Znaj.ua.

«Запорожець» за рахунок своєї невеликої ваги та конструкції має непогану прохідність, що регулярно демонструють любителі поганяти на ретро автомобілі бездоріжжям. Off-Road заходи нерідко відвідують і водії сучасних іномарок, які часом застрягають там, де без проблем проходить ЗАЗ.

Так, українські умільці вирішили вдосконалити можливості автомобіля та створити справжню грозу бездоріжжя – Off-Road «Запорожець».

Основою модифікації став ЗАЗ-968М, який перетворили майже до невпізнанності. Заводський мотор замінили потужнішим двигуном від «Газелі», а від УАЗа взяли підвіску.

В результаті вийшов дуже лютий та ефектний Off-Road «Запорожець», який без проблем подолає будь-яке бездоріжжя і навіть неглибокі річки.