В таке важко повірити, але старенький ЗАЗ-968М 1993 року став основою для створення будинку на колесах. Це чудовий приклад того, як можна використовувати маленькі машини для створення комфортного місця для життя та подорожей, пише Hyser.

Незважаючи на те, що ЗАЗ 968М не є ідеальним варіантом для автокемпінгу через свої невеликі розміри, власник зумів впровадити в нього всі необхідні елементи, такі як водопровід, кухню з духовкою та газовою плитою, висувний столик, раковину та навіть душ з теплою водою.

А ще на даху Запорожця з’явився багажник, на якому розкладається намет із матрацом та подушками. Запорожець отримав ручну лебідку, складний стіл із висувними ящиками та стільці.

Оригінальний тюнінг Запорожця своїми руками виконав українець Олександр.

Він родом із Запоріжжя і разом зі своєю родиною проживав у Криму, де працював на Кримській атомній електростанції. Однак після подій у Чорнобилі та закриття цього проєкту у 1999 році він змушений був залишити Україну та переїхати до Білорусі зі своєю родиною.

Так, після численних незручних ночівель в авто він і вирішив зробити ЗАЗ комфортнішим та пристосованішим до далеких поїздок. До того ж підійшов до цього зі кмітливістю та креативом.