Представлений новий Hyundai i20. Компактний хетчбек В-класу пройшов фейсліфтинг та надходить у виробництво на підприємстві в Туреччині з третього кварталу цього року. Подробиці моделі розкрили на офіційному сайті Hyundai, повідомляє «Фокус».

Hyundai i20 2024 став виразнішим на вигляд. У нього нові розкосі фари та збільшена шестикутна рншітка радіатора. Крім того, замінено бампери та освіжено ліхтарі.

Салон Hyundai i20 2024 року практично не зазнав змін. У базовій версії встановили новий екран бортового комп’ютера тоді, як у дорожчих варіантах панель приладів повністю цифрова.

Початкова комплектація Hyundai i20 тепер включає роз’єм USB-C, системи автоматичного гальмування та утримання у смузі. Серед опцій з’явилося обладнання, властиве моделям вищого класу — акустика Bose, адаптивний круїз-контроль та камери для «сліпих» зон.

З лінійки Hyundai i20 2024 пропав початковий 1,2-літровий двигун. Тепер хетчбек пропонують лише з 1,0-літровими турбомоторами на 100 та 120 к. с. і комплектують 6-ступінчастою механічною КПП або 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями.

У модельному ряду залишиться і заряджений 204-сильний Hyundai i20 N, проте він пройде модернізацію окремо та буде представлений пізніше.