Проект розробки нового покоління кросовера Hyundai Santa Fe підходить до завершення, про що свідчить поява прототипів цієї моделі в об’єктивах фотошпигунів. Передбачається, що прем’єра корейського позашляховика, який сильно змінився зовні, відбудеться в 2024-му, а в продаж автомобіль надійде ближче до кінця того ж року.

Незалежні дизайнери з ательє «NYMamooth», взявши за основу фото нового Santa Fe, показали, як він може виглядати в серійному варіанті, інформує Wheel News.

Як видно на рендерах, автомобіль справді переживе значну візуальну модернізацію, ставши брутальнішим. Від згладженого силуету не залишиться сліду. Всі лінії кузова будуть прямими, а форми «оквардаченими».

Головна оптика нового Santa Fe отримає світловий підпис у вигляді букв «H», а самі фари виявляться об’єднані смужкою, що світиться разом з назвою бренду і проходить через усі радіаторні грати.

Доповнить загальну картину широкий обвіс по периметру кузова, виконаний з незабарвленого пластику.

Як виглядатиме корма машини дизайнери не показали, але можна припустити, що ця частина кузова зміниться не менше, ніж передок кросовера, отримавши як мінімум іншу кришку багажника, нові ліхтарі і бампер.

Що стосується салону, то це поки що велика таємниця. Втім, корейські ЗМІ пишуть, що інтер’єр Santa Fe може бути частково уніфікований з новим компактом Hyundai Kona.

Якщо це виявиться дійсно так, то всередині машини очікується поява великого сенсорного екрана, з’єднаного з цифровою комбінацією приладів.